31 heinäkuuta 2011

melkein tokokoe

Eilen päästiin piiitkästä aikaa treenaamaan muiden koirien kanssa. Sovittiin treenit kentälle Juulian (Voitto), Jennan (Siri & Norri) sekä Niinan (Cara) kanssa. Halusin mahdollisimman kokeenomaista treeniä joten tehtiin kaikki liikkeet kokeenomaisesti järjestyksessä ilman luoksepäästävyyttä.
Alkuun siis paikkamakuu. Eetu oli reunassa Caran vieressä. Pelkäsin että Eetu ei malta keskittyä ihanien naisten keskellä, mutta ei ollut ongelmia. Pysyi 3min vähän kuikuillen ympärilleen, mutta pysyi paikoillaan. Heti perään toinen samanpituinen eikä siinäkään ongelmaa. Silti seisoin hengitystä pidätellen: ei vaan voi uskoa, että se kaiken jälkeen todella pysyy paikoillaan. Ja siitäkin saan kiittää itseäni!

Oltiin ensimmäisenä vuorossa yksilöliikkeissä. Jenna liikkuroi meille kaikki liikkeet. Seuraamiset intensiiviset ja kontakti pysyi kokoajan lukuunottamatta hihnaseuruussa juoksuosuudessa tippuu kerran. Lisäksi kerran sekosi täyskäännöksessä. Käännös oikeaan oli aika väljä.
Maahanmenossa videolta näkee miten käskyn jälkeen Eetu seisahtuu ja menee siitä vasta maahan. Muuten todella hyvä. Luoksetulossa kutsuin sivulle koska eteentulo on mennyt vähän pilalle. Lähdössä hyvä vauhti, mutta puolessa matkassa hiljentää käyntiin. Ei se videolla kuoleman hitaalta näytä, lähinnä corgimaisen letkeältä ;) Seisominen kiitettävä. Hyppy oli erinomainen :) Ja saanko sanoa: ei edes haukatanut hypätessään!Eetu ei häiriintynyt kertaakaan vieressä olevista koirista ja oli kokoajan kontaktissa. Ei mitään laiskottelun tai velttoilun merkkejä. En voi olla tyytyväisempi kun tulokset näkyy näin hienosti, mutta sen takana onkin ollut paljon treeniä! Saatiin koko suoritus videolle ja pituuden takia jouduin pätkäsemään osiin joten tässä vasta molemmat seuraamiset

Ei kommentteja: