05 heinäkuuta 2011

määrittele yliaktiivinen

Oon hengaillu suurimman osan ajasta koirani kanssa kesälomalla. No ei ole tylsä elämä tällä koiralla kun keksin sille aktiviteettia kokoajan. Tänään otin itseäni niskasta kiinni ja lähdettiin treenaamaan häiriöön. Käveltiin treenikentälle ja saatiin häiriö kuin tilauksesta kun kentällä oli pappojen petanqueturnaus. Eetua kiinnosti häiriö, mutta kykenin huoletta pitämään vapaana.
Pidin aika kokeenomaset treenit. Tehtiin yksittäisiä suorituksia eikä treenattu mitään erityistä. Alkuun paikkamakuu n 2min ei mitään ongelmia. Sitten jääviä kokeenomasesti. Mua on alkanu jännittää miten Eetu on kokeessa noiden vihjesanojen jälkeen. Vaikka vihjesanan jälkeen seuraava liike alkaa melko pian niin on siinä kuitenkin hetki välissä esim. perusasennossa odotetaan lupaa lähteä liikkelle. Tällasta siis tänään treenattiin eli vihjesana+ pienet kehut ja sit perusasentoon jossa odotin hiljaa hetken ja seuraamaan. Jäävät teki tänään kyllä todella hienosti niissä ei ollut mitään ongelmaa. Tehtiin myös kaukot ja vähän noutoo joista ei mitään erityistä!
Pääpointti näissä treeneissä oli myös häiriön alla työskentely. Tein pitkää seuraamista joka näky siinä et mitä pidempään seurautin niin meno meni ihan lahnailuksi. Käännökset oli kammottavan väljiä ja jätätti. Täyskäännöksissä valpastui ja niiden jälkeen teki hienosti vähän matkaa. Täytyy varmaan imutella hetki käännöksiä ja palkkailla muutenkin seuraamisessa kokoajan. Miten teinkin sitten lopussa eli palkkasin tosi satunaisesti pysähdyksistä, kesken liikkeestä jne. Nyt musta tuntuu et toi pitkä seuraaminen on nyt pahempi kun seuraaminen häiriössä. No pakko alkaa kävelee tonne kentälle useammin.
Loppuun lisää paikkiksia. Ensimmäinen yli 3min kävin kaksi kertaa piilossa ja välimatkaa oli n 30m. Toisessa laitoin Eetun paikkikseen sillä aikaa kun äiti ajoi kentän reunalle (todella pahapaha meidän miehelle) ja sillä aikaa keräsin treenitavarat. Kävelin autolle ja vapautin. Ei mies ehtiny edes takapalkka makkaroitansa mussuttaa kun oli kovempi kiire autoon!


Illemmalla käytiin Rapulammella Kirsikan&Hillan kanssa lenkillä. Sheltti ja corgi leikkivät ihanasti keskenään. Illalla tein kotona jäljen 25 askelta, käännös, 15 askelta, käännös, 4 askelta - palkka. Harjoiteltiin mukamas esine-etsintää kun talloin pienen alueen ja piilotin sinne avaimeni ja Eetu sai etsiä niitä.
Ahkeraa blogin päivitystä luultavasti tulossa lisää kun mennään Viivin kanssa treenaamaan!

2 kommenttia:

karoliina kirjoitti...

tulinpa vaan ilmoittamaan että linkitän teidät kun en jaksa etsiä blogianne muiden linkeistä ;--)

melkku kirjoitti...

Ou tanks ::)