11 joulukuuta 2011

ilman sua oon kuin paristo vailla energiaa

Päästiin kuin päästiinkin tänään treenaamaan! Tehtiin alkuun videolla olevaa hyppäriä kerran pätkissä ja kerran kokonaisena. Rengasta vedettiin yksittäisenä hetki, jotta se muistuisi koiran mieleen. Keppejä myös yksittäisenä. Toisella kerralla meni radan puhtaasti vaikka unohdin miten se meni yhdessä kohdassa. Pakko mainita, että juoksen ihan idiootin näkösesti ja tolleen oudosti. En yleensä juokse noin tyhmästi :D

Radan jälkeen tehtiin vain yksittäisenä pieniä juttuja mm. kontaktia laatikolla, keppejä ja niistopersjättöä. Pienissä jutuissa palkkasin ruualla, muuten koko treenit villasukalla. Siistiä miten se roikkuu villasukassa ihan raivolla ja loikkaa samantien kiinni! Tykkään.



Mun pää on ihan sekaisin ton koiran ruokinnan kanssa. Äiti osti nyt säkin Royan Canin Light ruokaa jota alettais antamaan tolle 50/50% Sterilised ruuan kanssa. Samalla osti sit kokeiluun säkin James Willbeloved light/senior ruokaa. En oo ikinä kuullutkaan tai nähnyt mitään kyseiseltä merkiltä. Lukiessa kommentteja merkistä totesin sen syöttämisen saada jäävän yhteen pussiin. Barffiin tekisi mieli vaihtaa takaisin ja pitää joku kevyt nappula rinnalla. Keitettyä riisiä voisi myös alkaa antamaan ruuan seassa.

4 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Onpa vauhdikasta menoa.:D

Evie kirjoitti...

rakastan tota otsikkoa

melkku kirjoitti...

kiitos, omaan silmään se ei videolla näytä niin nopealta mitä aina radalla välillä tuntuu :D

melkku kirjoitti...

evie, eikö ookki :))))

musta toi oli aika täydellinen lause