21 joulukuuta 2011

cloudmoore milkyway moon

Nyt kun päätös on varma niin uskallan tännekin kirjoittaa. Brunon ja Essun pennut syntyivät 13.11 ja siitä asti Emmi on pitänyt mut ajantasalla pennuista. Pienten turkkien joukosta paljastuikin puolet pennuista fluffyiksi eli pitkäkarvaisiksi corgeiksi. Olen aina haaveillut fluffysta ja kaksi pojista tulisi sellaisia olemaan. Ensimmäisen kerran poikien kuvan nähtyäni olin ihan myyty "jokerinaamaiselle" pennulle. Pentujen yhdistelmä oli upea ja Brunon isä toimii lammaspaimenena Kaliforniassa mikä teki todella suuren vaikutuksen. Corgi alkuperäisessä työssään.
Aloimme sähköpostittelemaan kyseisestä uroksesta Piia-kasvattajan kanssa. Piia kertoi tällä pojalla olevan pentueen parhain luonne: avoin, reipas ja varsinainen hurmuri. Pennun ihana persoonallinen väritys ja ulkonäkö jäivät myös heti mieleen. Myös Emmi kävi pentuja katsoessa ja sanoi, että pentu vaikuttaisi todella hyvältä. Näin vähän aikaa sitten teimme päätöksen ja varasimme tämän uroksen :)


EE JMVA BALTJV-10 Caamora J-Lo Annlines Dancing With Stars
"Bruno"(c) Meiju Moilanen
Cloudmoore Vanilla Fudge
"Essu"

Tänään pääsin pentuja katsomaan, kiitos Janitan joka lähti mukaani. Vastassa oli pieniä karvapalloja ja pentujen ominaistuoksu. Omani nähdessäni se oli rakkautta seCloudmoore Milkyway Moon
Cloudmoore Cosmic Comet
Pallero kotiutuu tammikuussa mikä ei tunnu vieläkään todelliselta. Toivotaan että pikku-kaveri ja Eetu tulevat alusta alkaen hyvin juttuun. Näyttelyihin tällä turkilla ei pääse, mutta tavoitteellinen harrastuskoira siitä tulee. Lajeina pääasiassa toko ja agility! Näillä näkymin tämän turkista ei pitäisi tulla mitään mieletöntä, pikemminkin puoli fluffy. Parempi olisikin, sillä poika tulee jokatapauksessa hengailemaan kesät lyhyessä turkissa :)
Livenä poika oli juuri sitä mitä odotinkin ja ensimmäisenä tuli tekemään tuttavuutta. Nyt vain odotellaan luovutusta. Voi Eetu raukka ei tiedä vielä mitään tulevasta.4 kommenttia:

Sakke kirjoitti...

Pörröjä <3

f kirjoitti...

Voe kun on söpöjä!

Niilo Jalo ja Aapo kirjoitti...

Ihania ja Onnea uudelle tulevalle perheenjäsenelle sekä Eetulle ja sulle Hyvää Joulua

Laura kirjoitti...

Ompas hän hurmaava pikkuherra, onnea kovasti pennusta! Jäämme entistä suuremmalla mielenkiinnolla seuraamaan teidän touhuja näin blogin välityksellä :)