03 tammikuuta 2012

paina pääsi siihen minun kainalooni, ja niin tunnen elämän
Yö meni ihan ok, mitä nyt kakara vaati toimintaa pari kertaa keskellä yötä, mutta käänsin vain päättäväisesti kylkeä ja jatkoin unia. Herätys oli kuuden aikaan ja siitä lähtien on menoa taas riittänyt. Koirat ovat leikkineet koko päivän ulkona ja välissä nukkuneet. Muutaman kerran käytiin viereisellä pellolla, jossa pidemmällä lenkillä pentu kulki sylissä. Edelleen voi vain riemuita miten nuo tykkäävät toisistaan jo tässä vaiheessa

Tänään alkoi sitten Unskin koirakoulu. Ehdollistin naksua ja sheippasin siinä samalla istumista. Eetu olisi enemmän kuin mielellään osallistunut ja tekikin sitten paikkista vieressä ja oli käskyn alla istumassa. Muuten ollaan harjoiteltu turkin harjausta ja jätkä nappasi furmin suuhunsa ja piti sitä aarteenaan. Pantaa oon pitänyt välillä kaulassa ja nyt jätin kokonaan. Nää on näitä tärkeitä vauvajuttuja jotka pitää kertoa!
Tuossa pojassa kyllä luonnetta riittää. Komentelee Eetua ja nurisee jos nappaan sen pois tekemästä tuhmuuksia. Nyt on taas hetken hiljaista kun molemmat koirat väsähtivät lattialle :)

1 kommentti:

Niilo Jalo ja Aapo kirjoitti...

Ihana nimi uudella pienellä ja löysin takaisin blogiisi.Kiva että pojat tulee juttuun.Onnea teille:)