02 lokakuuta 2011

makkarajengi iskee

Pitkästä aikaa saatiin miitti pystyyn muiden corgistien kanssa ja tänään lähdettiin Jyväskylään tapaamaan muita. Corgien miitit on siitä hauskoja että a) aina saa olla peukut pystyssä että edes leikkivät keskenään b) hymyillä viattomasti kun koko lauma jahtaa jotakuta onnetonta toista rotua edustavaa yksilöä. Yleisesti kun corgien omistajat hymyilee niin moni muu ei hymyile. Aiemmista toukokuun ja huhtikuun miiteistä voi lukea vanhasta blogista.
Tälläkin kertaa pötköt leikki vähän vaisusti keskenään, mutta sitäkin enemmän menivät muiden perässä. Yksi lähti paimentamaan niin hetken päästä koko sakki paimensi perässä :D Eetu oli taas mustasukkainen Sakesta ja mörisi kun toinen änkesi kokoajan mun syliin. Sakke on ihana. Eetu leikki vähän huonosti muiden poikien kanssa, mutta Lara oli ehdoton suosikki niin kuin aina. Yritti tosissaan innostaa toista leikkimään harmi vaan että Laraa vähän ujostutti :(

Paikalla Eetu, Sakke, Nemo, Koda, Lara ja Leevi
Ensimmäiset viisi kuvaa (c) Emmi Kortelainen & (c) Päivi Ahonen, loput omia

"AAAAASAKKE ON ÄLLÖÖ"

Ollaan tänään myös treenattu vaikka on ollut vähän hermoheikko olo koko päivän. Jouduin kilahtaa mooonta kertaa kun meni ihan pelleilyks, mutta illalla kun treenattiin Juulian kanssa niin saatiin muutama kiva suoritus. Muuten olikin sitten ihan kuraa :D Luoksetulon stoppi in my ass.

Ei kommentteja: