10 lokakuuta 2011

sadepäivän treeniä

Allekirjoittaneesta tuli lauantaina täysi-ikäinen ja synttäreiden juhlimiseen menikin koko viikonloppu ;) Saa onnitella. Tänään kävin kirjallisissa ja läpi meni. Onnitelkaa. Lauantaina meillä pidettiin sukujuhlat ja sain onneksi Eetun väsytettyä ennen vieraiden tuloa. Illan aikana koiralla olikin tarjolla kokoajan isoja luita ja possunkorvia viihdykkeeksi ettei häiritsisi vieraita.

Kauan ehdinkin hehkuttaa ylitsepursuavaa treeni-intoa. No nyt voin sanoa että ei olla pahemmin jaksettu tehdä mitään. Itseasiassa tätä kirjoittaessani tajusin, että mun on pitänyt jo kauan ilmoittautua tonne Tampereen rallykokeeseen mutta en oo jaksanut. Rahaa palaa muutenkin nyt kamalasti niin ei kai taukokaan olis pahitteeksi. Agilityn hallikausi korkattiin viime torstaina. En jaksanut treeneistä erikseen kirjoittaa sillä meni vähän miten meni. Ensinnäkin olin idiootti ja varustauduin kuin oltaisiin ulkona. Kengät siis ns syksyn ulkoilukengät ja niillä juostessa tuntui ihan norsulta. Kenkien ansiosta ohjaus oli siis niiin jähmeää ja tuntui että olin ihan jäykkä. Koiraankin halli vaikutti negatiivisesti ja meno oli kuin alkuaikoina. Ei irronnut millään, oli todella levoton ja heikkohermoinen. Radatkin oli sellaisia kivoja meille sopivia, mutta ei vaan onnistunut.

En muista kerroinko että en lähdekään corgien erikoisnäyttelyyn, mutta nyt sitten lähdenkin. Unohdin ilmoittaa ajoissa matkan suunnittelijoille, että perunkin tuloni joten maksu olisi kuitenkin pitänyt maksaa. Päätin siis että lähdetään mukaan kun siitä maksetaankin. Täytyy harjoitella nyt kunnolla ravia jotta isossa näyttelyssä sitten osataan mennä hienosti.

Tänään on ollut ällöttävä sateinen päivä, mutta kerrankin käytettiin se hyväksi ja mentiin ulos treenaamaan. Alkuun jäävät. Maahanmeno ihme kyllä parempi kuin seisominen vaikka olin varma että neiteilee märällä nurmikolla. Videolta kyllä näkee ettei maahanmeno ole niin näpäkkä kuin yleensä, mutta riittävä.
Noudossa haki ja palautti laukalla, mutta ei silti niin hyvin kuin normaalisti. Otettiin sitten vähän vauhtia mukaan ja Eetun palauttessa juoksin namikupin kanssa karkuun. Kaukot hyvät. Vapautin vähitellen pidemmistä pätkistä, mutta aina istumisesta. Luoksetuloista ensimmäinen ok toinen vähän hitaampi. Ärsyttää edelleen kun en tiedä mistä sitä palkkaisin ja mistä en. Tunnari tehtiin ja Eetu kuskasi vain vääriä vaikka oma oli erillään muusta kasasta. Voi olla että haisivat vielä edelliseltä kerralta. Ruutua loppuun huvikseen josta ei mitään mainittavaa


Ei kommentteja: