22 tammikuuta 2018

HSKP RY:N VUODEN RALLY-TOKO TULOKASEetu palasi kisaamaan virallisiin kisoihin viime vuoden alussa, kun tajusin vuoden 2016 lopulla että sillä ei ole enää lääkitystä joka estäisi kisaamasta. Onneksi koiralla olikin paketti aika hyvin kasassa ja pääsimme pian ilmoittautumaan kisoihin. Tai oikeastaan siinä taisi käydä niin, että ilmoitin Eetun jo ekaan kokeeseensa samana yönä, kun tämän asian tajusin. Vuonna 2017 Eetu kisasikin itselleen ensin koulutustunnuksen RTK1 ja nyt joulukuussa sai RTK2. Harmittaa etten tajunnut lähettää tuloksia myös Vuoden Corgi kisaan.

Mutta ainakin jotakin tuli, nimittäin Helsingin Seudun Kennelpiiri RY:n VUODEN RALLY-TOKO TULOKAS! En kestä eikä mun kaveritkaan kestä tätä, miten meidän pieni 8-vuotias pappa on TULOKAS :D <3 Mutta on se sen ansainnutkin, niin hieno ja luottokoira, vaikka välillä meinaakin päristä ja porista niin että lentoon lähtee.

Eetu on treenannut voittajan liikkeitä ihan sopivalla tahdilla. Vaikein tulee ehdottomasti olemaan käytösruudun istuminen, koska Eetu on tosi huono kestämään tämmöisiä liikkeitä, kun sitä alkaa turhauttaa ja pärisyttämään. Noh, tavoitteena onkin korkata voittaja vasta keväällä, joten ehtii käytösruutuakin nyt työstämään kunnolla. Oikealla seuraamisessa Eetu on ihan yliveto ja muutkin liikkeet alkaa olla ihan kivalla mallilla.

1 kommentti:

Sonja kirjoitti...

Hyvä Eetu!! Iinu-mummo hyvänä kakkosena! :D