14 helmikuuta 2018

toivotaan pentuja huhtikuulle!Yhdistelmästä Vekki (Ardiente Don Perro) ja Maggie (Wirneen Johan Pomppas) odotetaan pentuja syntyväksi huhtikuun alkuun! 


Viime viikko oli hyvin rakkaudenhuuruinen ja rankka Vekille. Usean päivän flirttailun ja söpöilyn jälkeen nämä kaksi saivat sitten toisensa useaan otteeseen viime viikonloppuna. Olen ollut alusta asti iloinen tästä yhdistelmästä, sillä jo ensi kertaa koirien tavatessa toisensa niillä klikkasi todella hyvin yhteen ja ne olivat aivan täydellisiä toisilleen, ihan omat juttunsa keskenään. Yhenlaiset rakastavaiset! Ja Vekkihän on aikuistuttuaan ollut vähän hitaammin lämpeävä eikä se todellakaan leiki, saati paini sellaista onnellista räkäpainia kuin harvojen valittujen tai corgien kanssa. Maggien kanssa sen sijaan niillä löytyi heti oma yhteys ja ne leikkivät jatkuvasti keskenään. Maanantaina taas tavattuaan ne olivat onnesta soikeana ja leikkivät hurjana ja menivät tiiviisti yhdessä eteenpäin. Tätä romanssia kestikin lopulta koko viikon ja vielä onnistuneiden astutustenkin jälkeen kaksikko käpytteli onnellisina vierekkäin ja jatkoivat toisissaan pörräämistä ja painimista. On jotenkin suloista että nämä koirat olivat todellakin kuin luotuja toisilleen ja sitten saavat vielä toivottavasti pentuja. Ultra on jonkin ajan kuluttua ja sittenhän toki varmistuu, että onko odotettavissa keväälle pentuja. 

Jos yhdistelmä kiinnostaa, niin kannattaa tsekata lisäinfoa Wirneen sivuilta ja olla yhteydessä Lauraan! Jos joku alustavasti kiinnostunut tai kiinnostunut sattuu lukemaan myös tämän postauksen, niin olet tervetullut tutustumaan Vekkiin myös meille! :) Nyt kaikki toivo siihen, että pentuja tulee!

1 kommentti:

Lelle kirjoitti...

No jopas! Mielenkiinnolla seuraan, mitä näistä lapsukaisista tulee. Oon seuraillut sun blogia pidemmän aikaa ja Vekki vaikuttaa hienolta koiralta. Maggie taas on tuttu, kun ollaan treenattu samassa aksaryhmässä, se on magee tyyppi! :) Jos aussie olisi mun valinta seuraavaksi koiraksi, niin tässä olisi kyllä potentiaalinen yhdistelmä.