28 heinäkuuta 2014

vekki 1v


Vuosi sitten paikkansa tuli ottamaan pieni mustavalkoinen pallero. Tämä pallero oli jättänyt pienen jäljen sydämeeni jo ensitapaamisella. Myöhemmin se sai nimekseen Paksu Pete, koska se oli suurempi muita pentuja ja sillä oli iso pää ja muhkeat tassut. Aika ennen pentujen luovutusikää oli jännittävä, sillä en tiennyt kenelle mikäkin pentu menisi ja olin päättänyt, että jos pentu ei tunnu omalta niin sitä ei tule. Lopulta vaihtoehtoina olivat Vekki ja blogissa paljon esiintynyt veli Pokka. Päätös oli aika helppo, sillä miksi Vekki oli tuntunut omalta jo 3 viikkoisesta lähtien. Ja siltä se on tuntunut siitä saakka, ihan käteen sopivalta.

Voisin avata erikseen jossakin postauksessa sitä, millainen koira Veestä on kasvanutkaan ja miltä elämä on tuntunut erirotuisen nuorukaisen kanssa. Itse syntymäpäiväsankari lähti eilen corgien kanssa Keski-Suomeen hoitoon, sillä itse olen kiinni elokuvan kuvauksissa lähes kellon ympäri.

Maailman rakkain Vatipää, vienyt sydämen mennessään. Kiteelle ajaessa tämä biisi sattui vuosi sitten soimaan ja siitä on tullut pienen mustavalkoisen koiran tunnuskappale, koska se sopi niin hyvin tilanteeseen

Jostain niin
Vain yhteen meidät johdettiin
Nyt uskon jälleen ihmeisiin,unelmiin
niihin kaikkein kauneimpiin

Ja sitten sinä saavuit jostain vaan

Kuin ihme jumalainen päälle maan
Vaik olin susta kuullut en luullut
Et' kohtaisimmenkaan
Kun sitten sinä saavuit jostain vaan
Mun sydämeni syöksit raiteiltaan
Vaan tekisi en toisin jos voisin
En nyt tai milloinkaan

Vekki 1-vuotta

1 kommentti:

Jenny kirjoitti...

Onnea Vekki! Kauniit sanat laulussa.