26 helmikuuta 2019

tuu seuraa meitä instaan


Pitäisiköhän sitä yrittää tänne laittaa muistiin jotain mitä on tapahtunut. Blogin sijaan mäkin lähdin lopulta villitykseen mukaan ja perustin koirille oman Instagramin. Ennen ajattelin että ne on vähän noloja ja turhia, mutta nykyään ei vaan ehdi eikä jaksa blogia päivittää. Blogissa olisi kiva olla aina laadukkaita kuvia, kun taas Instagramiin voi laitella arkisia päivityksiä, videoklippejä treeneistä ja hieman huonolaatuinenkin kuva sopii alustalle. Jos haluat ottaa seurantaan meidät siellä ja nähdä aktiivisemmin treeneistä ja kisoista kuvia ja videoita niin löydät meidät nimimerkillä Koirani leijonamieli.


Yritetään nyt kuitenkin tännekin jotain kirjoittaa kun kerta aloitin. Päivitin Riepun omalle sivulle nyt uudemmat kuvat sekä luonnekuvausta ja muutaman sanan Riepun päälajeista harrastastamisessa. Riepusta on kasvanut pian 5kk täyttävä pentu, jolle on kasvanut jalat ja ihanan tumma aikuisturkki. Luonteeltaan se on kyllä ihan sitä mitä toivottiinkin ja oikein hyvin sujuu meidän arki. Agilityn alkeet sujuu hyvin, vaikka alkuun vähän stressasinkin että olenko itse nyt ihan kartalla siitä miten haluan seuraavan harrastuskoirani kouluttaa. Kuitenkin kyllä ne asiat tulee sieltä aika luonnostaan, kun lähtee opettamaan jotakin uutta. Ollaan käyty aina perjantaisin pentuetreeneissä ja siellä kouluttajallamme on ihanan kattava tietopankki eri opetustavoista. Viimeksi oon kuitenkin pentua kouluttanut yli 5 vuotta sitten ja silloin asioita tehtiin vielä eri tavalla. Nyt on ihanaa kokeilla uusia tyylejä kouluttaa asioita. Lampailla Riepu on käynyt nyt muutamia kertoja ja erittäin lupaavaa on tekeminen sielläkin. Tulevaisuudessa saadaan kyllä varmasti keskustella siitä että asioita voi tehdä rauhallisesti, sillä nyt liekit on roihahtaneet pienen paimenkoiran sisällä.

Aikuisten koirien kanssa alkava kevät tarkoittaa sitä, että paimennuksessa otetaan vähän vakavampi ote treenaamiseen, kun koe alkaa lähestyä. Kumpikin Vekki sekä Unto tulee nyt kisaamaan kevään ja kesän paimennuksessa enkä malta odottaa että lumet alkavat sulaa enemmän ja lämpötila nousee, niin lampailla viihtyy entistä useammin. Maarun eli Riepun emän kanssa aloitettiin kisaamaan agilityssa vuoden vaihteessa ja nyt ollaan jo 2.luokassa. Nyt olisi tarkoitus saada Maarun taitotasoa vieläkin korkeammalle, niin saataisiin se nostettua vielä kolmosiin. On ollut ihana kisata helpompia ratoja ja huomata miten Maaru kehittyy kokoajan ja tekeminen sen kanssa on vielä miellyttävämpää. Pian olisi tarkoitus saada Vekki pois kisatauolta ja yrittää päästä taas skabailemaan.

Mutta hei, otahan meidän Instagram seurantaan niin näet vielä paremmin kuulumisia.

Ei kommentteja: